Recuerda
Home / La nostra AMPA

La nostra AMPA

Informació de la nostra AMPA

 

Us adjuntem un Manual amb tota la informació relacionada amb la nostra AMPA i les seves Comissions.

Aprofitem una vegada més, per demanar la vostra col·laboració pel proper curs 2012/2013. La feina de l’AMPA és molta, i encara més si tenim en compte que cada vegada hi ha més nens a l’escola. Entenem que tots anem atrafegats, però tot i així, segur que en alguna o altre cosa podeu col·laborar amb l’escola.

Les portes de l’AMPA són obertes per tothom. Animeu-vos!

LA NOSTRA AMPA

Tenim un projecte. Un projecte compartit. L’objectiu final és clar: donar la millor formació als nostres fills. El marc és la nostra escola. Però hem de tenir clar, que les families -pares, mares, fills i filles- som els protagonistes, juntament amb els professors, monitors i personal administratiu, del projecte de l’escola; que l’AMPA som totes les families i no només un grup de pares i mares més o menys predisposats. Tenim molta feina per endavant, necessitem la col.laboració de tots els pares i mares perquè tothom pot trobar el seu lloc en aquest projecte, perquè tothom és necessari, tothom és imprescindible.

A l’Escola Mas Boadella hem de ser-hi tots, opinant, col.laborant, participant, ajudant, divertint-se, treballant. Perquè aquesta escola que acaba de nèixer hem descovert que també és nostra i estem disposats a exigir que cada dia sigui millor.

 

Comments are closed.

Scroll To Top