Recuerda
Home / Què és l’AMPA ?

Què és l’AMPA ?

L’Associació de Mares i Pares dels Alumnes és una entitat sense afany de lucre, creada per col.laborar estretament amb l’Equip Docent i l’Equip Directiu de l’Escola, amb l’objectiu d’aconseguir un ensenyament de qualitat pels nostres fills.

A l’AMPA poden ser membres tots el pares i mares d’alumnes de l’escola que ho desitjin. Amb la col.laboració de tots, fem possible que a l´Escola es puguin fer activitats que surten del currículum estricte establert i que fan que els nostres fills gaudeixin d´uns coneixements i tinguin uns recursos que, sense el suport de l’AMPA, no serien possibles.

L’AMPA és una associació on els pares no volem desvincular-nos de l’educació dels nostres fills/es, al contrari hi volem participar activament. Volem dir la nostra, volem rebre informació i donar idees. L’AMPA mantindrà un canal de comunicació dels pares/mares amb l’escola, per escoltar i proposar, per organitzar activitats de formació per als pares/mares, així com per ajudar a l’Escola en allò que els pares puguem aportar.

Comments are closed.

Scroll To Top