Recuerda
Home / AMPA / Col·labora a l’AMPA
Col·labora a l’AMPA

Col·labora a l’AMPA

Benvolgudes famílies,
Es evident que en la societat d’avui dia, vivim a un ritme més que accelerat, diríem inclús que frenètic en molts casos. Tenim dificultats per poder conciliar la vida laboral amb la familiar, ens falta temps lliure per poder fer allò que ens agradaría i que mai trobem el moment per fer-ho. A més a més la canalla (pobrets) ens dona molta feina.
L’equip directiu que representem l’AMPA Mas Boadella no som aliens a aquesta problemática, també la patim. De totes maneres ens agrada molt la feina que fem, sobretot perque és fantàstic i molt agraït veure com els nostres fills/es i per extensió les famílies surten beneficiats per les actuacions que duem a terme.
Us diem tot això perque a vegades, les tasques que desenvolupem ens provoquen en determinats moments, puntes de feina que ens obliga a fer un sacrifici extra per tirar-les endavant. I és aquí on volem requerir la vostra atenció.
Comprenem que la majoria de vosaltres no podríeu en cap cas entrar a formar part de l’equip directiu de l’AMPA perque us és materialment impossible, però sí estem convençuts que, qui més qui menys, tothom pot trovar un “foradet” en la seva agenda per donar un cop de mà.
I això és justament el que us proposem, que aporteu el vostre granet de sorra omplint el formulari que us adjuntem en el qual només us demanem si estaríeu disposats a fer col.laboracions esporàdiques (quan fos necessari). Les vostres respostes quedaríen en els arxius de l’AMPA i així quan calgués alguna ajuda extra doncs ens dirigiríem a Vosaltres per demanar-la.
No cal dir que, malgrat això que us estem demanant, ja hem rebut en moltes ocasions la vostra ajuda desinteressada, cosa que us agraïm. Però el que intentem ara és tenir una idea de quines possibilitats de col.laboració podríem tenir en el futur.

Podeu omplir el formulari fent click a

 colabora

 

JUNTA DIRECTIVA

AMPA ESCOLA MAS BOADELLA

About admin

Comments are closed.

Scroll To Top