Recuerda
Home / AMPA / Entrega de joguines als nens de la comunitat subsahariana de Torre Romeu
Entrega de joguines als nens de la comunitat subsahariana de Torre Romeu

Entrega de joguines als nens de la comunitat subsahariana de Torre Romeu

El divendres dia 20 de juny de 2014, a la plaça Cristobal Ramos de Torre-Romeu, on està la biblioteca, es va fer entrega de les joguines que els nens i nenes, pares i mares, mestres i personal de l’escola Mas Boadella van fer-hi arribar. Es demanaven joguines i baldufes per posar a l’abast dels nens i nenes subsaharians de Torre Romeu que degut a la situació econòmica de les seves famílies, no acostumen a disposar de coses menys bàsiques que el menjar o la roba.
L’arribada de les joguines va ser una gran sorpresa i tothom -infants i adults- va estar encantat.
Avui, ja començat el curs, els petits i petites de Torre Romeu, encara recorden la tarda del 20 de juny amb un somriure i es pregunten quan tornarà a passar.

Al dia següent, l’escola tornava a estar atapeïda amb joguines i vam decidir portar-les al centre d’atenció precoç del Taulí on les van rebre amb molta alegria. Les fisioterapeutes i les logopedes van triar tot el que podria fer servei a les seves sessions de teràpia amb nens i nenes de 0 a 5 anys amb alguna dificultat d’aprenentatge, la resta es va portar a l’escola que hi ha a la planta de pediatria de l’hospital.

Agraïm a la nostra directora, la Marigel, al nostre conserge, el Jaume, als i a les mestres, als pares i mares, i sobretot als nens i nenes de l’escola la seva generositat de bens i d’actes. Us agraïm la vostra participació i us tornem els somriures dels nens amb aquestes fotografies. Van ser moments molt especials i esperem tornar-los a viure amb el vostre ajut.

 

collage_joguines

About admin

Comments are closed.

Scroll To Top