Recuerda
Home / Acollida / Acollida curs 2014-2015
Acollida curs 2014-2015

Acollida curs 2014-2015

A continuació us detallem les pautes que haureu de seguir per les acollides pel curs 2014-2015:Per les tardes: s’haurà de fer una inscripció per tal de fer una previsió de nens/es pels usuaris fixes.Usuaris esporàdics hauran d’escriure un mail a masboadella@mev.cat o  extraescolars@escolamasboadella.comabans de les 16h.Tots els nens/es que no siguin recollits a les 16:30h de l’escola …

Review Overview

0
A continuació us detallem les pautes que haureu de seguir per les acollides pel curs 2014-2015:Per les tardes: s’haurà de fer una inscripció per tal de fer una previsió de nens/es pels usuaris fixes.Usuaris esporàdics hauran d’escriure un mail a masboadella@mev.cat o  extraescolars@escolamasboadella.comabans de les 16h.Tots els nens/es que no siguin recollits a les 16:30h de l’escola aniran al servei d’acollida.

 

A les 17h s’obrirà la porta principal de l’escola durant 5 minuts, els pares que no arribin a aquesta hora s’hauran d’esperar a recollir als nens a les 17:30h.

Podeu fes la descàrrega del document d’acollida fent click aquí.

About admin

Comments are closed.

Scroll To Top