Recuerda
Home / Mares i pares / Ultimate Frisbee per Mares i Pares (curs 2016-2017)
Ultimate Frisbee per Mares i Pares (curs 2016-2017)

Ultimate Frisbee per Mares i Pares (curs 2016-2017)

L’Ultimate és un esport d’equip, sense contacte, mixte i auto-arbitrat que es practica amb un disc volador.
L’objectiu és fer avançar el disc fins la zona d’anotació mitjançant passades, sense caminar amb el disc i evitant que aquest caigui a terra o sigui interceptat per l’equip contrari. Atrapar una passada dins de la zona d’anotació equival a 1 punt.

Es caracteritza i diferencia de la resta d’esports per ser un esport auto-arbitrat. Els jugadors d’Ultimate marquen les seves pròpies faltes, infraccions o violacions al reglament. Això els converteix en competidors honests i responsables. La filosofia d’aquest esport està basada en el respecte mutu i la cooperació tant dins com fora del camp. És el que es coneix com “Esperit de Joc”.

Vols venir a entrenar amb nosaltres ? Omple el formulari que trobaràs aquí

 

About admin

Comments are closed.

Scroll To Top