Recuerda
Home / Casals / Beques casal d’estiu

Beques casal d’estiu

Benvolgudes famílies,

Des del MEV (entitat que organitza el casal d’estiu de la vostra escola) ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que aquest estiu engeguem una Convocatòria de beques per Casals d’estiu 2016 per als infants en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

Amb caire urgent, aquesta setmana ens van convocar des de Generalitat per comunicar-nos que ens concedien una aportació de suport per les beques als participants en activitats de lleure realitzades entre les dates 1 de gener fins al 12 de setembre 2016. Entre les activitats del curs 2015-16, casals, campaments, colònies, campaments i rutes.

Per tal de poder presentar la sol·licitud el dia 22 de juny necessitem una previsió de les beques que atorgarem des del MEV. És per això que totes aquelles famílies que estiguin interessades en presentar-se a obtenir una beca pel casal d’estiu heu d’escriure al següent correu cfiguerola@mev.cat abans del 22 de juny indicant en el concepte del mail “beques casal d’estiu i el nom de l’escola”. En aquest mail ens expliqueu la vostra situació, les setmanes i horaris de casal que necessitaríeu i un nom, telèfon i mail de contacte per tal de poder enviar-vos els documents necessaris per sol·licitar la beca. Aquest primer mail només servirà perquè nosaltres poguem fer una previsió de les beques que tramitarem, desprès ja ens posarem en contacte amb vosaltres i valorarem el cas de cada una de les famílies!

Aquestes beques estan pensades per a les famílies que ja estiguin inscrites al casal i per famílies que no ho hagin fet però que, amb aquesta oportunitat, finalment ho poguin fer!

Els requisits per obtenir la beca és un dels següents:

Ø Tenir una renda inferior a 20.000 € prorratejada per el nombre de membres de la unitat familiar d’acord amb el següent barem, aprovat per la Intervenció Delegada per les convocatòries d’ajuts a les Famílies:
· Fins a 3 membres: 1

· Fins a 4 membres: 1,30

· Fins a 5 membres: 1,60

· Fins a 6 membres: 1,90

· Fins a 7 membres: 2,20

· Fins a 8 membres: 2,50

· Fins a 9 membres: 2,80

· Fins a 10 membres: 3,10

Pel càlcul de la renda es tindrà en compte el rendiment net.

Ø Ser titular d’una beca menjador.

Ø Disposar d’un informe d’un Àrea Bàsica de Serveis Socials.

Ø Disposar d’un informe acreditatiu signat per un/a treballador/a social, on consti la situació de vulnerabilitat social del infant i/o jove.

Ø Disposar d’un informe acreditatiu signat pels serveis de Càritas, on consti la situació de vulnerabilitat social del infant i/o jove.

Ø Acreditar la situació laboral d’atur per part d’un dels dos progenitors.

Ø Acreditar ser titular d’una RMI, Pirmi, renda de suficiència, pensió contributiva, etc…

Ø Altres situacions que les persones beneficiaries puguin acreditar és podran valorar.

About admin

Comments are closed.

Scroll To Top