Recuerda
Home / Mares i pares

Category Archives: Mares i pares

ZUMBA – Dimarts de 19:00 a 20:00

Us esperem els dimarts de 19:00 a 20:00 al gimnàs de l’escola per moure el cos amb unes classes de ZUMBA. Primera classe aquest DIMARTS 4 d’Octubre totalment gratuïta i amb servei de canguratge.

Fes la teva inscripció omplint el formulari següent: https://goo.gl/forms/SH7wkLfdy32WnaZ23

zumba2016_17

Curs de Salsa i ball en linia – DIJOUS de 19:00 a 20:00 i de 20:00 a 21:00

Vols venir a provar una classe de Salsa i Ball en linia ? Omple el formulari que trobaràs a l’enllaç: https://goo.gl/forms/JZM9wtklyTwwIuFP2

salsa_linea2016

Bollywood per mares (curs 2016-2017)

Un any més us proposem un curs de bollywood per les mares i pares de l’escola Mas Boadella. Les classes es fan els DIMECRES de 19:30 a 20:45 al gimnàs de l’escola. Comencem les classes el dimecres 5/10/2016, però si no tens clar que fer, el dimecres abans, 28/09/2016 farem una classe de prova totalment gratuïta.

Us esperem !!!

Per reservar plaça feu clic aquí.

Ultimate Frisbee per Mares i Pares (curs 2016-2017)

L’Ultimate és un esport d’equip, sense contacte, mixte i auto-arbitrat que es practica amb un disc volador.
L’objectiu és fer avançar el disc fins la zona d’anotació mitjançant passades, sense caminar amb el disc i evitant que aquest caigui a terra o sigui interceptat per l’equip contrari. Atrapar una passada dins de la zona d’anotació equival a 1 punt.

Es caracteritza i diferencia de la resta d’esports per ser un esport auto-arbitrat. Els jugadors d’Ultimate marquen les seves pròpies faltes, infraccions o violacions al reglament. Això els converteix en competidors honests i responsables. La filosofia d’aquest esport està basada en el respecte mutu i la cooperació tant dins com fora del camp. És el que es coneix com “Esperit de Joc”.

Vols venir a entrenar amb nosaltres ? Omple el formulari que trobaràs aquí

 

Activitats Mares i Pares pel curs 2016-2017

Ets un/a cuinetes, se’t donen bé les manualitats, tens alguna habilitat que vulguis compartir amb altres mares i pares de l’Escola Mas Boadella ?
Estem mirant quins tallers podem oferir durant el curs i busquem mares i pares que vulguin compartir els seus coneixements amb la resta dels pares de l’escola.
T’animes?

Ompliu el formulari que trobareu fent clic aquí.

I Torneig Solidari d’Ultimate Indoor “VIU-LA” a Sabadell

I Torneig Solidari d'Ultimate Indoor "VIU-LA"

Més informació

Taller d’automaquillatge

S’acosten les vacances de Nadal i abans que arribin us volem proposar un taller d’automaquillatge.
Serà el proper dissabte dia 19 de Desembre, de 10:00 a 11:30 a l’escola per 10€.
Necessitem un mínim de gent perque es pugui fer, així que us heu d’apuntar abans del dilluns 14/12/2015, al formulari que trobareu a l’adreça: http://goo.gl/forms/zFPxo4PlS7

 

 

Activitats per Mares i Pares

Estem preparant activitats per mares i pares pel curs 2015-2016.

Us demanem que si esteu interesats en alguna de les activitats que us oferim o ens voleu suggerir alguna, ompliu el formulari que trobareu a l’adreça web:

http://goo.gl/forms/Z90UOn3sO0

Gràcies per la vostra col·laboració

Representació Teatral

Les mares que fan l’activitat de teatre els dimarts a l’escola, han fet dues representacions pels petits i grans de l’escola.
Els nens han quedat encantats.
Felicitats  !
Teatre

Xerrada amb canguratge gratuït

US informem que per la Xerrada: INTERNET SEGURA PERILLS I CONSELLS DE SEGURETAT PER A PARES, que es realitzarà el proper 23 d’Octubre, hi haurà servei de canguratge gratuït.

Scroll To Top