Recuerda
Home / Casals

Category Archives: Casals

Casal d’Estiu 2017

Haz clic aquí para acceder a toda la información del Casal de Verano 2017

Cartell Casal 2017

Trasera Casal Estiu 2017

Casal de Setmana Santa 2017

Benvolgudes families, us comuniquem que el casal de setmana santa tira endavant!

Al següent enllaç podreu fer la inscripció
http://ift.tt/2lSVl6J

Beques casal d’estiu

Benvolgudes famílies,

Des del MEV (entitat que organitza el casal d’estiu de la vostra escola) ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que aquest estiu engeguem una Convocatòria de beques per Casals d’estiu 2016 per als infants en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

Amb caire urgent, aquesta setmana ens van convocar des de Generalitat per comunicar-nos que ens concedien una aportació de suport per les beques als participants en activitats de lleure realitzades entre les dates 1 de gener fins al 12 de setembre 2016. Entre les activitats del curs 2015-16, casals, campaments, colònies, campaments i rutes.

Per tal de poder presentar la sol·licitud el dia 22 de juny necessitem una previsió de les beques que atorgarem des del MEV. És per això que totes aquelles famílies que estiguin interessades en presentar-se a obtenir una beca pel casal d’estiu heu d’escriure al següent correu cfiguerola@mev.cat abans del 22 de juny indicant en el concepte del mail “beques casal d’estiu i el nom de l’escola”. En aquest mail ens expliqueu la vostra situació, les setmanes i horaris de casal que necessitaríeu i un nom, telèfon i mail de contacte per tal de poder enviar-vos els documents necessaris per sol·licitar la beca. Aquest primer mail només servirà perquè nosaltres poguem fer una previsió de les beques que tramitarem, desprès ja ens posarem en contacte amb vosaltres i valorarem el cas de cada una de les famílies!

Aquestes beques estan pensades per a les famílies que ja estiguin inscrites al casal i per famílies que no ho hagin fet però que, amb aquesta oportunitat, finalment ho poguin fer!

Els requisits per obtenir la beca és un dels següents:

Ø Tenir una renda inferior a 20.000 € prorratejada per el nombre de membres de la unitat familiar d’acord amb el següent barem, aprovat per la Intervenció Delegada per les convocatòries d’ajuts a les Famílies:
· Fins a 3 membres: 1

· Fins a 4 membres: 1,30

· Fins a 5 membres: 1,60

· Fins a 6 membres: 1,90

· Fins a 7 membres: 2,20

· Fins a 8 membres: 2,50

· Fins a 9 membres: 2,80

· Fins a 10 membres: 3,10

Pel càlcul de la renda es tindrà en compte el rendiment net.

Ø Ser titular d’una beca menjador.

Ø Disposar d’un informe d’un Àrea Bàsica de Serveis Socials.

Ø Disposar d’un informe acreditatiu signat per un/a treballador/a social, on consti la situació de vulnerabilitat social del infant i/o jove.

Ø Disposar d’un informe acreditatiu signat pels serveis de Càritas, on consti la situació de vulnerabilitat social del infant i/o jove.

Ø Acreditar la situació laboral d’atur per part d’un dels dos progenitors.

Ø Acreditar ser titular d’una RMI, Pirmi, renda de suficiència, pensió contributiva, etc…

Ø Altres situacions que les persones beneficiaries puguin acreditar és podran valorar.

Casal Estiu’16 Mas Boadella i Virolet

cartell MB i V definitiub

flayer MB i V definitiu

Casal de Nadal 2015 desestimat

Us comuniquem que per manca de sol.licituds no es pot realitzar el casal de nadal 2015.
Disculpeu les molèsties.

Atentament,

Elisabet Hernando
Comissió de Casals AMPA Mas Boadella
casals@escolamasboadella.com

Casal de Nadal 2015

Des de l’AMPA us volem fer arribar els preus del casal de nadal. Us recordem que teniu temps fins divendres 4/12 per poder fer la inscripció. Encara no sabem si es podrà fer o no. Us ho direm el més aviat possible.

casal15jpg

Casal Estiu 2015

A continuació trobareu la informació referent al casal que proposem aquest estiu a la nostra escola. Esperem que us agradi i que els nostres nen@s puguin gaudir d’una estona molt i molt divertida.
info_casal2015_1.jpg info_casal2015_2

Acollida jornada intensiva juny 2015

Benvolgudes families,

Com ja sabeu a partir del dia 8 de juny i fins acabar l’escola el 19 de juny l’escola fa jornada intensiva, acabant a les 13h els nens que no es queden a dinar o a les 15.30 els nens que es queden.
És per això que des de l’AMPA volem oferir un servei d’acollida per poder facilitar a les families poder recollir als seus fills més tard.

S’ofereixen tres horaris i preus:

– 15.30 – 16.30 : 2.20 euros/dia/nen
– 15.30 – 17h : 2.50 euros/dia/nen
– 15.30 – 17.30 : 3 euros/dia/nen
Els preus pels NO socis s’incrementarà un 20%

Així, per poder sol.licitar aquest servei haureu d’omplir aquest formulari abans del 27 de maig:

http://goo.gl/forms/uOez8rFkJf

Anul·lat el Casal de Nadal

Per manca d’inscripcions queda anul·lat el Casal de Nadal.

 

 

Casal de Nadal 2014

Com cada any des de l’AMPA proposem un Casal de Nadal per aquelles families que ho puguin necessitar els dies de vacances escolars de nadal, tant per tots els dies com per dies puntuals. Trobareu tota la informació així com la fulla d’inscripció al link que adjuntem a continuació:
mev-casalmasboadella.blogspot.com

També s’ofereix un servei d’acolida fins les 17.30h pel dia 23 de desembre en el que l’escola fa jornada intensiva i acaba a les 13h.
Podreu trobar també la fulla d’inscripció al mateix link.

Cal esmentar que el pagament s’efectuarà un cop s’informi a les families que hi ha proutes inscripcions per tirar endavant el casal.

Atentament,
Comissió de Casals AMPA Escola Mas Boadella

Nadal14

Scroll To Top